KONGRESSINFORMATION

Arena-ki

Kongressen arrangerasMalmö Arena. Här finns trevliga lokaler för både föredrag, utställning och mingel. Flera stora nationella och internationella kongresser har förlagt sina möten hit, tex Framtidens Specialistläkare, Nordiskt forum, Senior i Centrum, Stora Likarättsdagen och inte minst Eurovision Song Contest. Det finns en gedigen kompetens gällande både teknik och logistik. Allt är samlat i ett hus och direkt kopplat till helt nybyggda Arenahotellet som erbjuder både logi och ytterligare föreläsningsrum.

Vi dukar fram en varm lunch till Er alla.

Vi dukar fram en varm lunch till Er alla.

Maten som serveras är av erkänt hög klass och alla bjuds in till en varm lunch vid dukade långbord. Se matsedeln.

Utställningen hålls i ett sammanhängande plan i ljusa fina utrymmen och i direkt anslutning till de största salarna.

Det finns både trappor och hissar till alla salar, så att alla kan komma fram på bästa vis.

Vår bemannade reception finns vid huvudentrén där Du kan få hjälp med det mesta under hela kongressen. Vi har också värdar och värdinnor på plats så att alla ska känna sig riktigt varmt välkomna.
Arena-hotell-karta
Citytunneln
Intill Malmö Arena finns Citytunneln, Malmös nya tunnelbana, som på ett fåtal minuter tar Dig in till mysiga Malmö City, eller över Öresundsbron, till Copenhagen Airport och spännande Köpenhamn. I kongressavgiften ingår fria resor till/från kongressen inom Malmö stad. Allt finns samlat på Din kongressbricka så att det blir riktigt smidigt!

Ute vid Malmö Arena finns också prisbelönade Emporia, ett av Skandinaviens största köpcentrum med 100-tals butiker i modern arkitektur och med många trevliga restauranger. Här är öppet långt in på kvällen, så det finns tid efter föredragen att ta en tur dit för den som så önskar!