HOTELL

Nedanstående hotell erbjuder rum för kongressdeltagarna för bokning före 2015-08-07. Priserna är per rum och natt och inkluderar frukost och moms. Alla bokningar, avbokningar, ändringar och betalning skall göras direkt till hotellet av den enskilde deltagaren.

Vid bokning lämnas:

  • bokningskod, se nedan under resp hotell
  • för- och efternamn
  • ankomst- och avresedag
  • faktureringsadress om rummet ska faktureras
    OBS! Om rummet/rummen ska faktureras MÅSTE bokningen göras via telefon eller e-post.

Glöm inte ange BOKNINGSKODEN!

Boka i god tid, hotellen i Malmö blir fort fullbokade!

Hotellkarta

Malmö Arena Hotel

Arena-hotel2

Malmö Arena Hotel är beläget i Hyllie, den del av Malmö som utvecklas mest just nu. Hotellet har direktanknytning in i Malmö Arena. Alla de 295 rummen är inredda med trägolv och bekväma sängar för högsta möjliga komfort.

På 15:e våningen en Skybar med en fantastisk utsikt över Öresund bort mot Köpenhamn. Tillgång till gym, sauna och fri wifi.

Adress: Hyllie Boulevard 2

Pris
Enkelrum: SEK 700,-/natt
Dubbelrum: SEK 800,-/natt

Bokning
Bokningskod: DEST150906
E-post: reservation@malmoarenahotel.com
Telefon: 040-642 04 00

Comfort Hotel Malmö

comfort-hotel

Comfort Hotel Malmö är ett modernt hotell med en avslappnad atmosfär. Hotellet är delvis beläget i en byggnad från 1898 och delvis i en helt ny byggnad. Matsalen förenar det gamla och det nya.

Centralt beläget vid Malmö Centralstation med tåg som tar er snabbt till Malmö Arena. Samtliga 293 hotellrum är utrustade LCD-TV, telefon, hårtork och gratis trådlöst Internet.

Adress: Carlsgatan 10C

Pris
Enkelrum: 1095,-/natt
Dubbelrum: 1195,-/natt

Bokning
Bokningskod: 146671
E-post: co.malmo@choice.se
Telefon: 040-642 04 00


Best Western Plus Hotel Noble House

Best-Western-Plus-Hotel-Noble-House

Best Western Plus Hotel Noble House är ett centralt beläget förstaklass hotell. Läget vid Gustav Adolfs Torg innebär bekvämt gångavstånd till kommunikationer, shopping och restauranger. På hotellet finner du en mix mellan modern design, klassisk konst och personlig service.

Hotellet har 137 rum, fri wifi, internationella och svenska tv-kanaler, hårtork, minibar och skrivbord med rejäl arbetsyta. Stilen är modern med olika fondtapeter, tuffa textilier och vacker konst. Samtliga badrum är helkaklade med dusch.

Adress: Per Weijersgatan 6

Pris
Enkelrum: 1250,-/natt
Dubbelrum: 1450,-/natt

Bokning
Bokningskod: 646164
E-post: info@hotelnoblehouse.se
Telefon: 040-664 30 00


Mercure Hotel Malmö

Mercure-Hotel

Mercure Hotel Malmö är ett nyrenoverat hotell med eleganta, välutrustade hotellrum. Dessutom en restaurang som bjuder på kulinariska upplevelser och personlig service.

Gratis WiFi och generös frukostbuffé ingår alltid på Mercure Hotel. Här finns också gym och relaxavdelning med bastu. Parkeringsmöjligheter precis utanför dörren. Hotellet ligger intill Stadionmässan och inte långt från Malmö Arena och Swedbank Stadion.

Adress: Stadiongatan 21

Pris
Enkelrum: 1345,-/natt
Dubbelrum: 1445,-/natt

Bokning
Bokningskod: RÖNTGEN
E-post: info@mercure-hotel-malmo.com // maja.hagermyr@mercure-hotel-malmo.com
Telefon: 040-672 85 70


Elite Hotel Residens

Elite-Hotel-Residens

Elite Hotel Residens har ett idealiskt läge mittemot Centralstationen och ett stenkast från Stortorget. Här bor du mitt i centrum av Malmö, med stadens affärer och restauranger samt trafikförbindelser på bekvämt gångavstånd. Från Centralstationen finns det direkt- förbindelser till flygplatserna i både Köpenhamn och Malmö Airport, samt till Malmö Arena som nås via tåg på ett par minuter.

Hotellet har en mysig och lugn atmosfär med personlig och genuin service. Hotellets 69 rum är bekvämt utrustade med kabel-TV, minibar, hårtork och trådlöst internet.

Adress: Adelgatan 7

Pris
Enkelrum: 1490,-/natt
Dubbelrum: 1690,-/natt

Bokning
Bokningskod: 1668046
E-post: reservation.malmo@elite.se
Telefon: 040-664 48 41


Scandic Malmö City

Scandic-Malmo-City

Scandic Malmö City är centralt beläget mitt i Malmös stadskärna. Hotellet har 243 rum, restaurang, bar och gym. Våra stora hotellrum och smarta kitchenettlösningar gör Scandic Malmö City unikt. Rummen har privat badrum med dusch och är utrustade med kokvrå eller fullt utrustat kök, fåtölj, hårtork, strykjärn och strykbräda, vattenkokare för kaffe/te, säkerhetsskåp, TV och trådlöst Internet.

Adress: Kaptensgatan 1

Pris
Enkelrum: 1540,-/natt
Dubbelrum: 1640,-/natt

Bokning
Bokningskod: BNOR070915
E-post: malmocity@scandichotels.com
Telefon: 040-6150300
Direktlänk till bokningen>>

 


Scandic S:t Jörgen

Scandic-St-Jorgen

Scandic S:t Jörgen är centralt beläget mitt i Malmö vid Gustav Adolfs Torg. Hotellet har 288 rum, lobbyrestaurang/bar och gym, modernt inrett hotell. Våra hotellrum i olika storlekar och utföranden gör Scandic Malmö S:t Jörgen. Rummen har privat badrum med dusch och eller badkar, fåtölj, hårtork, strykjärn och strykbräda, TV och trådlöst Internet.

Adress: Stora Nygatan 35

Pris
Enkelrum: 1540,-/natt
Dubbelrum: 1640,-/natt

Bokning
Bokningskod: BNOR070915
E-post: stjorgen@scandichotels.com
Telefon: 040-693 46 00
Direktlänk till bokningen>>

 


Elite Hotel Savoy

Elite-Hotel-Savoy

Elite Hotel Savoy är centralt beläget i hjärtat av Malmö, ett stenkast från Centralstationen och Stortorget. Från Centralstationen finns det direktförbindelser till flygplatserna i både Köpenhamn och Malmö Airport, samt till Malmö Arena som nås via tåg på ett par minuter. Hotellet är byggt 1862 och är ett av Sveriges äldsta och mest anrika hotell. Hotellet är välkänt för sina 109 vackra rum, varav åtta av dem är klassiska sviter. Varje hotellrum är unikt i utseende och inredning. Rummen är bekvämt utrustade med kabel-TV, minibar, hårtork och trådlöst internet. I huset finns nya tillskottet Savoy Grill samt puben The Bishops Arms.

Adress: Norra Vallgatan 62

Pris
Enkelrum: 1650,-/natt
Dubbelrum: 1850,-/natt

Bokning
Bokningskod: 1668011
E-post: reservation.malmo@elite.se
Telefon: 040-664 48 41


Hotel Mäster Johan

Hotel-Master-Johan

Hotel Mäster Johan är ett privatägt prisbelönt förstaklasshotell i hjärtat av Malmö med 68 rum och 4 möteslokaler.

Att komma till oss ska kännas som att komma hem. Den rymliga Pelargården är hotellets hjärta kring vilken de flesta rum ligger. Här kan du varva ner med en kopp kaffe eller te, eller beställa från vår 24 timmars room service. Vi har lagt stor vikt vid detaljerna. Till exempel har nästan alla rum dubbla dörrar för att det ska vara tyst och lugnt så du kan sova gott. Rummen är av generös storlek och inredda i klassisk stil med sängar från Grange, madrasser från DUX och bäddade med täcken från Engmo och lakan från Kenzo design.

Adress: Mäster Johansgatan 13

Pris
Enkelrum: 1650,-/natt
Dubbelrum: 1850,-/natt

Bokning
Bokningskod: 125496
E-post: reservation@masterjohan.se
Telefon: 040-664 64 00


Scandic Triangeln

Scandic-Triangeln

Scandic Triangeln ligger mitt i centrala Malmö, på den stora shoppinggatan och bara 50m från station Triangeln och Triangeln shopping centret. Hotellet har 216 rum, 16 konferens lokaler, Restaurang Lean Grill & Bar och en stor friskvårdsavdelning på 20:e våningen. Rummen är utrustade med WC, dusch, hårtork, kabel TV, telefon och tillgång till trådlös Internet.

Adress: Triangeln 2

Pris
Enkelrum: 1640,-/natt
Dubbelrum: 1740,-/natt

Bokning
Bokningskod: BNOR070915
E-post: triangeln@scandichotels.com
Telefon: 040-664 64 00
Direktlänk till bokningen>>

 


Elite Plaza Hotel

Elite-Plaza-Hotel

På bekvämt promenadavstånd från Centralstationen ligger Elite Plaza Hotel. Innanför den vackra fasaden döljer sig ett modernt hotell i absolut toppklass. Våra 116 rum är smakfullt inredda för att leva upp till den moderna resenärens krav på komfort och atmosfär. Exempelvis är rummen utrustade med 32-tums flat screen, strykbräda, värdeskåp, AC, minibar och trådlös- samt fast internetanslutning. På Elite Plaza Hotel finns en relaxavdelning med bastu och ett stort gym med möjlighet att hyra personlig tränare. I anslutning till hotellet finns puben The Bishops Arms med Malmös största utbud av öl och whisky. Från Gustav Adolfs torg tar man sig lätt med buss eller tåg till Malmö Arena.

Adress: Gustav Adolfs torg 49

Pris
Enkelrum: 1690,-/natt
Dubbelrum: 1890,-/natt

Bokning
Bokningskod: 1670421
E-post: reservation.malmo@elite.se
Telefon: 040-664 48 41


Scandic Kramer

Scandic-Kramer

Scandic Kramer är centralt beläget mitt i Malmös stadskärna på Stortorget. Hotellet har 113 rum, restaurang, bar, gym och är beläget i en härlig byggnad från 1870 talet unik i Malmös hotellvärld. Våra hotellrum har unik karaktär och härlig känsla, rummen har privat badrum med dusch och eller badkar, hårtork, strykjärn och strykbräda, TV och trådlöst Internet.

Adress: Stortorget 7

Pris
Enkelrum: 1700,-/natt
Dubbelrum: 1800,-/natt

Bokning
Bokningskod: BNOR070915
E-post: kramer@scandichotels.com
Telefon: 040-693 54 00


Clarion Congress & Hotel Malmö Live

Clarion-Malmo-Live

Med fantastisk utsikt över Malmö stad och Öresund, reser sig de tre tornen som bildar Clarion Malmö Lives hotell. På våning 25 i det högsta tornet hittas vår Skybar samt smaker av Manhattan på restaurang ”Kitchen & Table” signerat Marcus Samuelsson. På gatuplan hittar du Eatery Social Taqueria. Byggnaden blir som högst 85 meter och hotellet kommer vara synlig från hela Malmö samt stora delar av Köpenhamn. Med 444 rum kommer Clarion Malmö Live bli det största hotellet i regionen. Endast två minuters promenad till Anna Lindhs plats och nedgången till Citytunneln, Malmö Centralstation. Med tåget når du Triangeln på tre minuter, Hyllie med Malmö Arena på sex minuter och 20 minuter över sundet till Copenhagen Airport.

Adress: Dag Hammarskjölds Torg 2

Pris
Enkelrum: 1770,-/natt
Dubbelrum: 1994,-/natt

Bokning
Bokningskod: GR000045
E-post: book@clarionlive.se


Renaissance Malmö Hotel

Renaissance-Malmo-Hotel

Renaissance Malmö Hotel öppnades januari 2010 och ligger med endast 5 minuters promenad från Malmös centralstation. Precis intill hotellet hittar man charmiga Lilla torg, hjärtat av staden. Hotellet är skapat i en historisk byggnad med 128 luftkonditionerade hotellrum som har trägolv och är stilfullt inredda i varma färger. Samtliga rum erbjuder lyxiga sängar, te & kaffe, minibar mm.

På Rosen Bar & Dining bjuds det på god och spännande mat, och är dessutom känd som Malmös bästa cocktailbar.

Adress: Mäster Johansgatan 15

Pris
Enkelrum: 1795,-/natt
Dubbelrum: 1895,-/natt

Bokning
Bokningskod: BNOR070915
E-post: reservation.malmo@marriotthotels.se
Telefon: 040-24 85 00
Direktlänk till bokningen>>


STF Vandrarhem Malmö

Malmö City, ett trivsamt vandrarhem mitt i stan.
Adress: Rönngatan 1
Telefonnummer: 040 – 611 62 20
E-post: malmo.city@stfturist.se