PRAKTIKALITETER

Kongressen äger rum på Malmö Arena, Hyllie stationstorg 2. Hitta hit.

  • Anmälan är öppen tom 11 september.
  • Registreringen öppnar tisdag 8 september kl 07.45.
  • Kongressen avslutas 11 september.
Samtliga insända abstract finns att läsa i programmet på hemsidan.

Klicka på en sessionstitel för detaljerad information och abstracts.

En hemlig jury kommer att utse ”Bästa monter vid Röntgenveckan 2015” i tre kategorier, ”stor monter”, ”övriga montrar”, och ”årets nykomling”. I kriterierna ingår bl a exteriör, presentation av produkter och bemötande vid besök.
Organisationskommittén, Destination Öresund AB och Malmö Arena ansvarar inte för några skador/förlorade ägodelar tillhörande deltagare, utställare och/eller medföljande.
Föreläsarservice finns på nedre plan utanför Palissadrummen.

Lämna in och testa din presentation i god tid före föredragstiden i föreläsarservice-rummet (minst 2 timmar innan utsatt tid). Den färdiga presentationen laddas sedan till aktuell föreläsningslokal via servern. En tekniker finns hela tiden tillgänglig i föreläsarservice-rummet för att assistera dig under dess öppettider.

Mer teknisk information finns på Information för föreläsare och moderator.

Din namnbricka till kongressen är giltig som biljett 7-11 september 2015 på Skånetrafikens stadsbussar och tåg inom Malmö (zon 250). Visa den för bussförare och kontrollant.
Maten som serveras är av erkänt hög klass och alla bjuds in till en varm lunch vid dukade långbord. Se matsedeln.
Namnskylten är en personlig värdehandling och din biljett till Röntgenveckan. Biljetter till dina bokade sociala arrangemang finns på registreringsarket som mailades till dig en vecka före Röntgenveckan.
Kongressekretariatet: 040-300 665
Taxi Skåne: 040-330 330
Taxi 97: 040-97 97 97
Festkvällen är på Malmborgen med ingång Swing Inn på Stadt Hamburgsgatan vid Gustav Adolfs torg, se hotellkartan (finns också i Programboken).

För Dig som anmält Dig till denna kväll önskar vi att Du anländer mellan 18.30 och 19.30. Övriga kvällsarrangemang hålls på Malmö Arena.

När Du kommer till Arenan får du vår programbok som finns i kongressväskan. Du kan också ladda ner den i pdf så att Du kan förbereda vilka föredrag och övriga aktiviteter Du vill delta i redan i förväg! Du får också ett hopvikt fickprogram i kreditkortsformat, praktiskt att ha i fickan/väskan.

Ladda ner programboken och övriga programfiler på Programsidan.

Hallskiss

Klicka för större bild

Det finns föreläsningar i som mest 14 salar, så det finns mycket att välja på! Vi rekommenderar Dig att planera vilka föredrag Du vill följa och se var lokalen finns och hur Du tar dig dit. På insidan av programboken och i fickprogrammet finns en översikt över alla lokaler.

Det är glädjande många deltagare och därmed många i rörelse i lokalerna och det kan kanske bitvis bli lite trångt på något ställe. Vårt tips är att komma i god tid till alla de föredrag Du vill lyssna på. Tänk på att det alltid finns en plats till Dig i Arenarummet. Här erbjuds hela tiden stora och fina föredrag som alla välkomnas till. Likaså är utställningen öppen genom hela kongressen.

Till höger finns en karta markerad med var kaffe/te finns framdukat (klicka för större bild). Om Du beställt specialkost så finns detta vid ingången till Östra (högra) foajén i samband med kaffepauserna.

Ingång till lunchen liksom till banketten finns i övre delen av Västra och Östra foajén märkt med A7 resp A14. Här finns det sittplats, vid dukat bord, till alla!

Onsdagen den 9 september anordnas studiebesök på Max IV Laboratory i Lund. Avfärd med buss kl 09.00 från Malmö Arena, busshållplatsen mellan Vattentornet och Arenan.

Ingen föranmälan. Först till kvarn. Återfärd kl 12.00.

Stadsbuss nr 6 går från Triangeln till Hyllie/ Malmö Arena via Borgmästargården (Hotel Mercure). Stadsbuss nr 8 går från Gustav Adolfs torg vidare ut till Hyllie/Malmö Arena.

Tåg – Citytunneln. Från Malmö Central via station Triangeln går tåg under hela dygnet till station Hyllie/ Malmö Arena med Öresundstågen, som sedan fortsätter till Copenhagen airport och Köpenhamn. Du kan också ta de lila Pågatågen till Hyllie/Malmö Arena som går vidare till Ystad och Simrishamn.

Mer information under Reseinformation.

Vinnare presenteras på hemsidans nyhetsblogg torsdagen 10/9 samt på infoblad vid garderoben.

Pristagare 1-3 kommer även att presenteras på torsdagens bankett.

Efter kl 12:00 på torsdagen kan priser hämtas i garderoben (dock ej pris 1-3).

Leta upp nät ”Malmö Arena Guest” och anslut. Ingen inloggning utöver det.