SOCIALT PROGRAM

Häng med i vårt stora sociala program!

Hela Nordisk kongress med Röntgenveckan är, samtidigt med det vetenskapliga programmet, också en viktig social mötesplats.

Här träffar man kollegor och möter nya vänner. Nätverk skapas och kontakter knyts för framtiden. Vi ska göra allt för att Du ska trivas och må riktigt bra!

En viktig del i det sociala programmet är maten, speciellt här i Skåne! Varje dag bjuder vi på god fika i utställningen samt en varm lunch i matsalen vid dukade bord. På fredag får Du en lunchpåse med Dig hem på resan, om så önskas. Det är vad vi kallar ”all-inclusive”, mycket mat och ett varmt välkomnande!

Matsedel Sociala Programmet
img-fest-rtg
pp-socialt
socialt
el-socialt

Så här ser programmet ut för kvällarna. Berätta i Din anmälan/registrering vilka kvällar Du vill delta i:

jqfinn

Jättekvartetten Finn består till mer än 30% av radiologer!

TISDAG – MINGELKVÄLL PÅ MALMÖ ARENA

Vid invigningen hälsar stiliga Malmöhusgardet oss välkomna i Arenarummet, uppklädda i sina praktfulla 1500-talsuniformer. Vi får också besök av Jättekvartetten Finn med ursprung i Lunds spex- och körliv. De bjuder på vokal- och underfundig underhållning, i gränslandet mellan spex och körsång.

Därefter går vi till utställningen för mingel & mat under ett par timmar. Det blir en enkel och trivsam afton med chans att besöka utställarna och samtidigt få äta lite lätt samt ta något gott att dricka.

Vi bjuder här på mer musik, framförd av artisten Pearl, känd från både Melodifestivalen och Sikta mot Stjärnorna. Den härliga trion Bröderna Berggrensson, som slog igenom med ”Världens snabbaste allsång”, går runt i utställningen med sång och musik som gör alla på garanterat glatt humör.

Kom som Du är, direkt efter föredragen!

ONSDAG – KALAS I STADEN

disco-ballMitt i city ligger Malmös absoluta nöjeskvarter, Malmborgen. Hit välkomnar vi Er på onsdagskvällen. En enkel buffé med kallskuret och goda tillbehör samt dryck serveras.

För Dig som vill festa loss är sedan allt från barer, dansgolv, casino samt karaoke där Du själv är kvällens lysande stjärna öppet långt ut på kvällskvisten!

Vårdad klädsel, men spar på finaste festblåsan till torsdagkvällen!

Ingång Swing Inn på Stadt Hamburgsgatan vid Gustav Adolfs torg, se Hotellkartan. För Dig som anmält Dig till denna kväll önskar vi att Du anländer mellan 18.30 och 19.30.

rbb

Roger Berg Big Band Ett sjutton man starkt storband med en kvinnlig vokaltrio.

TORSDAG – BANKETT PÅ ARENAN

Kristallkronor, vita dukar och Roger Bergs eleganta storband med inbjudna artister och Skånsk prägel på både mat & musik.

Folk håller tal och prisas, vi skålar och skrattar tillsammans och dansar oss sedan genom natten. Det blir en kväll att minnas, länge.

Bäst att stanna hela veckan på kongressen, helt klart!

 

Varmt välkomna!